Bemanna med  industrirobot

Bemanningsprofiler

Välj din Rebl Workmate

Bemanna för säsongsvariationer, plötsligt ökad efterfrågan och arbetstoppar, föräldraledigheter, sjukfrånvaro och konjunkturssvängningar

cobot

Plock, sortering och kitting

Ta bort tunga och repetitiva lyft och ser till att rätt sak är på rätt plats för andra operatörer. Plockar direkt ur pall eller störtlagrat material och är grym på att läsa CAD-filer och lära sig plocka nya saker.

cobot

Maskinbetjäning och montering

Kan sköta en eller flera maskiner, lasta i och ur bara den får lite hjälp med transporter. Denna profil hittar själv var olika saker skall placeras. Hantera många maskiner, många produkter och med verktyg anpassat just för era arbetsmoment.

cobot

Slipning, gradning och försänkning

Har gedigen hantverkskunskap och slipar gärna ytor som planslipen inte riktigt fixar. Vår Rebl Workmate lär sig hela tiden där alla ytor som slipas loggas och utfallet följs upp. All erfarenhet ingår. Förbättra arbetsmiljön och ta bort vibrationer från ert arbetslag.

BEmanna med oss
Grow your business
Framtidens arbetslag
Vi tror att framtidens arbetslag består av människa och robot. Med Rebl Workmate kan ni fokusera på att utveckla er verksamhet och era anställda för att möta en dynamisk vardag.